Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát 2020-ban is!

Kategória: : Általános
Cimkék: Time to Move
Közzétéve: 2020.09.14. 16:58
time_to_move_fedezd_fel_velunk_europat_2020-ban_is__8341.png

Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez személyesen vagy online!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Bizonytalan vagy, hogy a jelenlegi korlátozások miatt mit lehet és mit nem? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez személyesen vagy éppen online, és választ kapsz a kérdéseidre!

Idén októberben, már hetedik alkalommal egy egész hónapon keresztül Európa-szerte több száz, online és offline Time to Move esemény keretében kaphatnak információkat a fiatalok a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. Több mint 30 ország, köztük Magyarország részvételével számos izgalmas program valósul meg az Eurodesk hálózat szervezésében, ahol ifjúsági szakemberek működnek együtt a fiatalok tájékoztatása érdekében.

Az eseményekhez a  kialakult járványhelyzet miatt sok esetben az online térben lehet csatlakozni, de nem kizárólagosan. A sokszínű online és offline programok célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, utazási információkat - szem előtt tartva a hatályos járványügyi korlátozásokat, szabályokat. A programok kivétel nélkül ingyenesek, de egyes esetekben regisztráció szükséges.

Time to Move kampány honlapján interaktív térkép segít a tájékozódásban arról, hogy mikor, hol (pontos helyszín, online vagy offline) milyen esemény valósul meg. Azoknak, akik nem tudnak részt venni a programokon, de érdekli őket a nemzetközi mobilitás, az Opportunity Finder egy remek eszköz arra, hogy az aktuális európai mobilitási lehetőségekről tájékozódjanak. A honlap öt kategóriába rendszerezi a nemzetközi projekteket: tanulás, önkéntesség, gyakornokság, aktív részvétel, ösztöndíjak.

Az idei megmérettetés

A fiatalok számára minden évben lehetőség van egy izgalmas online versenybe bekapcsolódni, bárhol is éljenek Európában. Az előző évekhez hasonlóan az idén is tervezhetnek olyan pólómintákat, melyek kifejezik a Time to Move kampány lényegét. Különböző technikákkal dolgozhatnak; az illusztráció, rajzolás is elfogadásra kerülnek. A nyertes terv a következő év októberi kampányát színesíti.

A versenyről és a jelentkezésről itt tudsz tájékozódni.

Nemzetközi lehetőségekről egy hónapon keresztül

Magyarországon a Time to Move kampány a hazai Eurodesk partnerszervezetek együttműködésében valósul meg. A jelenléti, ill. online programok sorozatának célja minél több fiatalt megszólítani az ország legtávolabbi szegletében is, annak érdekében, hogy még a legkisebb településen élő fiatalok is megismerhessék a nemzetközi mobilitási lehetőségeket.

Tarts lépést velünk, figyeld a Facebookon és az Eurodesk térképen a közeledben megrendezésre kerülő eseményeket!

Forrás: Eurodesk

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó