ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Munkavállalás


Mi ez?

Az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló munkavállalás során lehetőséged nyílik 3 és 12 hónap közötti időtartamban szolidaritási tevékenységekben részt venni hazai vagy nemzetközi szinten.

 

Jó tudni!

A tevékenységnek tartalmaznia kell tanulási és képzési elemet, és írásos munkaszerződésen kell alapulnia, amely tiszteletben tartja a nemzeti jogszabályokban vagy a vonatkozó megállapodásokban foglalt munkavállalói jogokat és kötelezettségeket.

A fogadó szervezet fizetést biztosít az általa alkalmazott Európai Szolidaritási Testület portálján regisztrált fiatal számára.

 

Kinek szól?

Ha 18-30 év közötti fiatal vagy, ez a lehetőség neked szól! A részvételhez regisztrálnod kell az Európai Szolidaritási Testület portálján.
Részt vevő országok: EU tagállamai

 

Mit támogat a program, ha munkavállaló vagy?

Utazási költségeket, nyelvi támogatást, biztosítást, költözési hozzájárulást.

Hogyan vehetsz részt?

  1. Regisztrálj az Európai Szolidaritási Testület honlapjánEz egyfajta projekt-társkereső: te projektkereső személyként hozod létre a profilodat, a szervezetek pedig a közeledő projektjeik adatait töltik fel, így egymásra találhattok.
  2. Keress egy neked tetsző felhívást, és jelezd a szervezetnek, hogy érdeklődsz a lehetőség iránt!
  3. Vegyél részt egy videó-állásinterjún! A szervezetekkel mindig érdemes csinálni egy videócsetes interjút, hogy láthasd, mire számíthatsz, illetve ők is fel tudják mérni, hogy neked való projektet terveznek-e.
  4. Légy türelmes, légy lelkes, és légy nyitott!

ITT találhatsz több információt, regisztrálhatsz a Portálra és kereshetsz projekteket.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó