ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Kommunikációs anyagok


Logók:

Az Európai Szolidaritási Testület esetén a főbb kommunikációs anyagokon (pl.: honlap, kiadvány, rendezvényt bemutató anyag) projekteredményeknél fel kell tüntetni, hogy a projekt a program támogatásával valósult meg. Ehhez a "Hungarian" felirat alatt, magyar nyelven, JPG és AI formátumban innen tölthető le a logó. 

FONTOS! Néhány honlapon a jpg verzió színhibásan (világoskéken) jelenhet meg. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy PNG formátumban töltsék fel a logót. PNG-ként innen lehet letölteni: jobb oldalon van a szöveg és bal oldalon van a szöveg

Kisebb kommunikációs anyagokhoz (pl.: közösségi médiában megosztott fotó) ezt a logót is lehet használni:

A logó PNG formátumban elérhető ITT

A logó PDF-ként elérhető ITT

Más színben és formátumban letölthető INNEN

Arculati kézikönyv

Ismertető leporello:

 

Ismertető videók:

 

 

 

Információs levél Európai Szolidaritási Testületben pályázóknak


Havonta elküldjük a Szolidaritási Testülettel kapcsolatos legfontosabb híreket, változásokat, praktikus információkat, amelyek egyaránt hasznosak lehetnek aktív pályázóknak és Minőségi Tanúsítvánnyal rendelkezőknek.

A név megadása kötelező!
Helytelen e-mail formátum!
A szervezet megadása kötelező!
Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező!
Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó