Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

TCA


Az Erasmus+ program nemzeti irodái felelősek a program nemzeti szintű megvalósításáért. Emellett támogatniuk kell az ifjúsági munka fejlődését, valamint az ifjúsági terület európaiszintű együttműködését is. Ezen célok megvalósítását segíti a TCA, vagyis a nemzeti irodák Képzési és Együttműködési Terve.

A TCA - Képzési és Együttműködési Terv:

- lehetőséget biztosít a tapasztalatok megosztására;
- képzési és egyéb, nem-formális tanulás módszerét használó alkalmakat kínál a
tapasztalatszerzéshez;
- népszerűsíti a társadalmi befogadást, kulturális sokszínűséget és aktív állampolgárságot;
- támogatja az ifjúsági csoportokat;
- elősegíti a nem-formális tanulás elismertetését.

A TCA az Erasmus+ Programhoz kapcsolódóan kínál különböző hazai és nemzetközi képzéseket. A képzéseken való részvétel a program pályázati rendszerével való megismerkedést és a projektek minőségi fejlesztését szolgálja.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó