Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Új felület nyílt a szervezetek regisztrációjához!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.10.28. 09:09
uj_felulet_nyilt_a_szervezetek_regisztraciojahoz__4713.png

Az Organisation Registration System (ORS) lépett a Participant Portal helyére.

2019. október 22-től nyílt meg az új regisztrációs felület az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület keretein belüli pályázók számára. A Nemzeti Irodák által kezelt (nem centralizált) programokban részt venni kívánó szervezeteknek a Szervezetek Regisztrációs Felületén (Organisation Registration System (ORS)) kell innentől kezelniük szervezetük adatait.

A felület a következő linken érhető el:
https://webgate.ec.europa.eu/erasmus-esc/organisation-registration/

- Amennyiben az adott szervezet már vett részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és rendelkezik PIC számmal, nem szükséges újból regisztrálnia.

- Amennyiben a szervezet centralizált, az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) által kezelt Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programokban szeretne ismételten vagy első alkalommal részt venni, úgy szüksége lesz a PIC számára és regisztrációra a Funding and Tenders Portalon. Az eddig is használt 9 számjegyű PIC azonosító így a Funding and Tenders Portalon lesz használatban a centralizált programokra pályázó szervezetek azonosítására.

- Az új ORS felületen az "Organisation ID" (OID) egyedi azonosító kerül bevezetésre (a PIC szám helyett), amellyel a Nemzeti Irodák által kezelt Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokra pályázó szervezeteket lehet azonosítani. Például: Organisation ID: E12345678.
Azoknak a szervezeteknek, amelyek már vettek részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és már rendelkeztek PIC számmal, a rendszer automatikusan létrehozott egy OID azonosítót. Ez a regisztrációs felületen már megtalálható; javasolt rákeresni az adott szervezet PIC számára a részletes keresés (advanced search) opcióval.

- Azok a szervezetek, akik Európai Szolidaritási Testület Minőségi Tanúsítvány (ESC52) pályázatot szeretnének benyújtani, továbbra is PIC számmal kell rendelkezniük. PIC szám regisztráció.

- Az adott szervezet felhatalmazott képviselőjeként az ORS felületen EU Loginnal való belépést követően van lehetőség szerkeszteni a szervezet információit, valamint új szervezetet létrehozni a My Organisations opcióval.

Még több információ

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó