Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

2018 legkiválóbb Erasmus+ ifjúság projektjei

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.05.31. 10:29
2018_legkivalobb_erasmus_ifjusag_projektjei_3078.png

Kik kaptak idén Nívódíjat?

Idén is Nívódíjban részesültek a legkiválóbb Erasmus+ projektek! A Nívódíjak átadására a Tempus Közalapítvány által szervezett Élményalapú tanulás konferencián került sor; az ifjúsági területen a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) RészreVétel (RÉV), valamint a Qualitimpact Informal Group ENCORE - tools and skills to enhance cross-sectroal communication című projektjeit díjaztuk.


A Qualitimpact Informal Group ENCORE projektje igazi sikerszériaként zárult. A projekt a szektorok közti kommunikáció javítását, az ifjúsági szektoron belüli networking és disszeminációs kapacitások erősítését tűzte ki célul, amihez gyakorlati kommunikációs technikákat is kínáltak az általuk szervezett képzéseken. A résztvevők olyan módszereket sajátíthattak el, amelyek létező problémákra valós megoldásokkal szolgálhatnak munkájuk során.

A Qualitimpact vezetőjével, Hochstein Norberttel beszélgettünk. Szeretnél többet megtudni a projektről? Olvasd el az interjút Pályázati Pavilon 2019-es tavaszi számának 58. oldalán, vagy nézd meg az ENCORE-ról szóló videót!


Élményalapú képzéssorozat, fiatalok és önkormányzatok döntéshozóinak aktív párbeszéde, egy hiánypótló kötet az ifjúsági munkáról: ezeket egyesítette a GYIÖT ifjúsági párbeszéd projektje, amelybe közel 40 települést és 455 résztvevőt vontak be. A fiatalok megismerhették a fenntartható településfejlesztés szempontjait, felmérték saját közösségük igényeit, és párbeszédbe kezdtek az önkormányzatok döntéshozóival.

Az ambiciózus kezdeményezés nehézségeiről, eredményeiről és szépségeiről mesélt nekünk Gulyás Barnabás koordinátor. A vele készült interjút a Pályázati Pavilon legújabb számának 60. oldalán olvashatod el, a RÉV-ről szóló videót pedig itt találod.

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó