Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Magyar delegáció Brüsszelben

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.03.19. 16:06
magyar_delegacio_brusszelben_6672.png

Bekerült a Budapest Bike Maffia Erasmus+ projektje a legjobbak közé, az Európai Ifjúsági Hét központi eseményén.

A közelgő Európai Ifjúsági Hét április 29-30-án egy brüsszeli központi eseménnyel veszi majd kezdetét, az Európai Parlamentben. A rendezvényre az Unió minden országából várnak résztvevő fiatalokat, akik a „Demokrácia és én” témájában előadásokon és különböző workshopokon szerezhetnek információkat ifjúsági irányelvekről, találkozhatnak döntéshozókkal és építhetnek új kapcsolatokat.

Az esemény része lesz egy kiállítás is, melyre az Európai Bizottság Erasmus+ ifjúsági és Európai Szolidaritási Testület projektek közül választott kiemelkedő jó példákat. Magyarországról a Budapest Bike Maffia „Intercultural biking for helping” című projektje bekerült a legjobbak közé, így a résztvevők a nagyszabású kiállításon is találkozhatnak velük.

A kiválasztott projekten kívül hazánkat egy delegáció is képviseli a brüsszeli központi eseményen, akik mind izgalmas nemzetközi projekteket valósítanak meg, vagy azok aktív résztvevői.

A csapat tagjai: Tóth Ildikó, projekt koordinátor és Pakot Ágnes, önkéntes résztvevő (Budapet Bike Maffia), Balázs Bernadett, projekt koordinátor és Major Fédra, ifi csere résztvevő (TheatreCreators), Csenki Anna és személyi segítője, Wirth Maja (Együttható Egyesület) és Umut Mert Zontul, Európai Szolidaritási Testület önkéntes (Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Képviselők és Szószólók Szövetsége)

Gratulálunk a Budapest Bike Maffiának és jó utat kívánunk a delegáció tagjainak! Figyeljétek honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy még többet megtudhassatok róluk és brüsszeli kalandjukról!

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó