Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Képviseld generációdat az ENSZ-ben!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.02.07. 10:06
kepviseld_generaciodat_az_ensz-ben__3822.png

Jelentkezz az Ifjúsági Küldött Programra, és hallasd a hangod New Yorkban!

Szeretnéd, ha véleményeddel világszintű folyamatokat befolyásolnál és társadalmi fejlődésre hatnál? Hiszel benne, hogy a jövő a fiataloké és hogy gondolkodásmódjuk változást hozhat? Legyél te a híd a fiatalok és a ma döntéshozói közt, és képviseld Magyarországot az ENSZ-ben és különböző ifjúsági fórumokon egy szebb és békésebb jövőért!

Az ENSZ Ifjúsági Küldött Programja 1980-ban indult, hogy lehetőséget adjon a mindenkori fiatal generációnak saját érdekeinek képviseletére és érvényesítésére a nemzetközi döntéshozatalban. Magyarország 2016-ban csatlakozott a projekthez, így immáron több mint két éve segítik küldötteink, hogy az ENSZ kezdeményezései közelebb kerüljenek a magyar fiatalokhoz.

A kiválasztott legalább 18 és legfeljebb 25 éves magyar nemzetiségű fiatal lehetőséget kap arra, hogy ifjúsági diplomataként képviselje Magyarországot az ENSZ Közgyűlés Harmadik Bizottságának 2019. októberi ülésszakán New Yorkban, illetve az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsának (ECOSOC) Ifjúsági Fórumán 2020 áprilisában, szintén New Yorkban. Emellett lobbizhat a fiatalok döntéshozásba való bevonásáért, a kiküldetésről való visszatérés után tanácsokat, javaslatokat tehet a fiatalokat érintő ügyekben és az ország minden pontján szervezett ifjúsági fórumokon legalább 300 fiatalnak népszerűsítheti az ifjúsági szempontokat és oszthatja meg tudását az ENSZ-ről és annak kezdeményezéseiről.

A programra 2019. március 1-ig tudsz jelentkezni pályázati anyagod leadásával.
Részletek a jelentkezési feltételekről és a programról ITT találhatók!

Jelentkezz, hogy véleményeddel változást hozhass!

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó