Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Tool Fair X - Cross the line

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.12.03. 11:05
tool_fair_x_-_cross_the_line_7263.png

Az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására.

Az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és a SALTO YOUTH Euromed közös szervezésében kerül megrendezésre az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására, a Tool Fair X. A rendezvény célja a tanuláshoz kapcsolódó új, innovatív módszerek és eszközök bemutatása, megosztása és multiplikálása. A találkozót minden évben más ország rendezi meg, a jubileumi tizedik Tool Fair-t Magyarország látja vendégül 2015. december 8-12. között.

 

A budapesti találkozó alcíme „Cross the line”, mellyel a szektorok közötti (ifjúsági, formális és nem formális tanulás, nonprofit és for-profit) együttműködés szükségességét és aktualitását hangsúlyozzák a szervezők. Az angol munkanyelvű program során a több mint száz ifjúsági területen aktív szakember és képző workshopok formájában ismerkedhet meg jól bevált innovatív eszközök, módszerek tárházával. A rendezvény emellett lehetőséget teremt a különböző szektorok képviselői számára, hogy tudásukat elmélyítsék, visszajelzést adjanak és kapjanak a tanult módszerekről, így hozzájáruljanak ezek fejlesztéséhez, valamint szélesebb körben való terjesztésükhöz.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó