Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

100újélmény kihívás

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.10.02. 09:06
100ujelmeny_kihivas_5705.png

Kezdd el most az élménygyűjtést, és szerezz még többet az Erasmus+ ifjúsági programjaival (ifjúsági cserék, Európai Önkéntes Szolgálat)!

„Én élményt gyűjtök, és te?" - Gyűjts 100 új élményt!

Minden, amire vágysz, a komfortzónádon kívül van. Tegyél meg 100 lépést, legyen az akármilyen apró is: egy új útvonal hazafelé, egy új íz kipróbálása, egy új nyelv megtanulása vagy bármi, ami neked új.

 

Hogyan vehetsz részt a kihívásban?

Regisztrálj az alábbi felületen, és kezdd el az élménygyűjtést. A begyűjtött élményeket oszd meg a Facebook-on és/vagy az Instagramon a#100újélmény hashtag használatával, ezzel is bátorítva ismerőseidet a kihívásban való részvételre. Csatlakozz a kihíváshoz Facebook-on is.

Mit kapok ettől a kihívástól?

100 új élményt, lehetőséget, magabiztosságot, új dolgok felfedezését, az ismeretlentől való félelem legyőzését, bátorságot, pozitív szemléletmódot… Kell ennél több? ;)

Meddig tart a kihívás?

Addig, ameddig nem szerzel 100 új élményt. Mindenkit arra bátorítunk, hogy saját ritmusában, de folyamatosan haladva próbáljon ki minél több új dolgot.

Minden nap kell új élményt gyűjtenem?

Annyi élményt gyűjts, amennyit időd és lehetőséged enged. Azonban érdemes a rendszerességre törekedned, nehogy kiess a rutinból! 

Egy nap hány új élményt gyűjthetek?

Amennyit akarsz, határ a csillagos ég.

Előre meg kell terveznem az új élményeket?

Az élményekben az a legjobb, hogy csak úgy megtörténnek. Viszont szeretnénk, ha ezentúl minden új élményt észrevennél, és tudatosulna benned, hogy valami olyan történt veled, ami eddig még sosem. Persze ehhez nem elég várni, neked kell a tettek mezejére lépni.

A 100 új élmény megszerzése után milyen lehetőségeim vannak?

Szerezz még többet az Erasmus+ ifjúsági programjaival (ifjúsági cserék, Európai Önkéntes Szolgálat) és inspirálódj #100újélmény blogon az EVS bloggerek új élményeiből. 

A 100újélmény az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és Eurodesk Magyarország hivatalos kampánya.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó