Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Time to Move!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.09.01. 13:52
time_to_move__9087.png

Szeptember 24-én indul itthon is az európai Time to Move kampány. Tervezz képeslapot és utazd körbe Európát!

Tervezz és nyerj európai körutat! Az Eurodesk a Time to Move kampány részeként képeslap pályázatot hirdet 13 és 30 év közötti európai fiatalok számára. A saját lakóhelyről szóló képeslapok terveit 2015. október 4-ig várják. A közönségszavazatokat követően az Eurodesk választja ki azt a két győztest, akiknek nyereménye egy 22 napig érvényes InterRail vonatjegy.

Beküldési határidő: 2015. október 4., a terveket a Time to Move weboldal vagy az Eurodesk Facebook oldalának jelentkezési felületére várják. A szervezők célja az, hogy minél több kreatív képeslap érkezzen Európa minden pontjáról, örömmel fogadják a kollázzsal, rajzolással, festéssel, grafikai designnal, vagy egyéb érdekes technikával készült pályaműveket.

A felhívás a Time to Move kampány része, melynek célja a fiatalok tájékoztatása a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. A kampány 2015. szeptember 21-étől október 4-éig tart Európa-szerte.

Bővebb információ: timetomove.info és eurodesk.hu

 

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó