Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Legyél EVS Blogger! Felhívás jelenlegi és leendő EVS önkénteseknek

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.09.01. 14:28
legyel_evs_blogger__felhivas_jelenlegi_es_leendo_evs_onkenteseknek_3640.png

Külföldön vagy önkéntes és az életed tele van újdonságokkal? Vagy most készülődsz a nagy kalandra?

Külföldön vagy önkéntes és az életed tele van újdonságokkal? Vagy most készülődsz a nagy kalandra? Az NCSSZI – Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk Magyarország olyan fiatalok jelentkezését várja, akik most töltik/egy hónapon belül kezdik meg Európai Önkéntes Szolgálatukat, és szívesen osztják meg írásban és képekben az itt szerzett élményeiket.

 

Mit kell tenned?

Írj egy maximum 1500 karakter (szóközzel együtt) terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word (*.doc vagy *.docx) formátumban, aminek témája: első élményem az EVS során. Szerepeljen benne, hogy hol, mennyi ideig és mivel töltöd az önkéntes szolgálatodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél/készülsz rá. Küldj egy képet is, ami szorosan kapcsolódik a blogbejegyzésedhez. Küldd el a jelentkezésed szeptember 13-ig az agnes.fulep@ncsszi.hu e-mail címre.

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján három EVS bloggert választunk ki, akiktől szeptember 26. és november 26. között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit az NCSSZI – Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és Eurodesk Magyarország erre a célra létesített, saját blogfelületén publikálunk. A blogbejegyzések témájának az EVS során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek a publikálási lehetőség mellett Erasmus+ ajándékcsomagban részesülnek.

A Microsoft Word formátumú blogbejegyzéseket és a képeket az agnes.fulep@ncsszi.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2015. szeptember 15-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 13. (éjfél)

 

Kapcsolat

Fülep Ágnes
NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda
Email: agnes.fulep@ncsszi.hu
T
elefon: +36 (1) 237 6773

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó