Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Változások a Szolidaritási Testület űrlapjai kapcsán

Kategória: : Pályázat
Cimkék:
Közzétéve: 2021.04.21. 16:28
valtozasok_a_szolidaritasi_testulet_urlapjai_kapcsan_7448.png

Az új időszak bevezető szakaszában megtévesztő lehet a pályázás folyamata, így összefoglaltuk, melyik űrlapon mit kell benyújtani.

Ahogy az az új pályázati útmutatóban is olvasható, a 2021-2027-es időszakban az Európai Szolidaritási Testület keretein belül önkéntes projektre csak a vezető szerepre vonatkozó minőségi tanúsítvánnyal rendelkező szervezetek pályázhatnak. (Ez alól kivételt jelent az első 2021-es pályázatbeadási határidő: május 28-án a támogatási kérelem benyújtásához elég az, ha az adott szervezet előzetesen megpályázta a vezető szerepre vonatkozó tanúsítványt, de még nem kell birtokolnia azt.)

Az új időszakban érvényes minőségi tanúsítványt az ESC50-es űrlapon lehet igényelni. Ez az űrlap moduláris, mindig a kiválasztott szerepre vonatkozó kérdéseket hozza fel, tehát:

  • azok a szervezetek, akiknek már van támogató és/vagy fogadó szerepre vonatkozó minőségi tanúsítványuk, de a későbbiekben támogatásra pályáznának, ezen az űrlapon tudják igényelni a vezető szerepre vonatkozó tanúsítványt;
  • azok a szervezetek, akiknek Erasmus+ akkreditációjuk van (és így csak év végig érvényes az ennek megfelelő minőségi tanúsítványuk partnerként), szintén itt tudnak új tanúsítványt igényelni, fogadó, támogató és/vagy vezető szerepre egyaránt;
  • azok a szervezetek, akinek sem minőségi tanúsítványuk, sem akkreditációjuk nincs, de partnerszervezetként vagy pályázóként csatlakoznának a programhoz, szintén itt tudják elérni a terveiknek megfelelő szerepkörre vonatkozó kérdéseket.

Ezután a vezető szervezetek az új felületen található ESC51-es űrlapon tudnak támogatási kérelmet benyújtani.

A szolidaritási projektek benyújtásához szükséges ESC30 űrlap szintén az új felületen érhető el.

Pályázatbenyújtási határidő: május 28. 12:00 és október 5. 12:00.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó