Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Online kurzusok az ifjúság és az önkéntesség területén

Kategória: : Tippek szervezeteknek
Közzétéve: 2021.02.15. 16:18
online_kurzusok_az_ifjusag_es_az_onkentesseg_teruleten_2960.png

A SALTO HOP online learning felülete az Erasmus+ ifjúság és a Szolidaritási Testület fejlesztését segíti.

A 2017 óta működő oldal célja, hogy online kurzusaival az európai ifjúsági munka különböző aspektusait mutassa meg. A HOP emellett egy tanulókból, szerzőkből, online kurzus facilitátorokból, a nemzeti irodák és a SALTO munkatársaiból álló közösséget kíván létrehozni, hogy a közösség tagjai az ifjúsági projektek minőségét fejleszthessék. A HOP elsősorban projektkoordinátoroknak és ifjúsági munkásoknak szól, ugyanakkor néhány kurzus hasznos lehet fiatal résztvevők vagy éppen az ifjúságpolitika területén dolgozók számára is.

Az egyik jelenleg futó kurzus, a Youthpass <3 Corps célja a Youthpass használatának támogatása az Európai Szolidaritási Testület projektjei során. A 9 modulból álló kurzust azoknak a mentoroknak, coach-oknak, projektkoordinátoroknak találták ki, akik a Testület résztvevőinek – az önkénteseknek, a szolidaritási projekt megvalósítóknak, a gyakornokoknak/munkavállalóknak – a tanulási folyamatát támogatják. A tanfolyam során szó lesz magáról a Youthpass rendszeréről, arról, hogyan lehet támogatni a tanulási folyamat tudatosítását, valamint a Youthpass kitöltését és ezzel együtt az eredmények megfogalmazását. A Youthpass <3 Corps kurzushoz itt lehet csatlakozni.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó