Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

FELHÍVÁS képzőknek, facilitátoroknak

Kategória: : Pályázat
Közzétéve: 2021.02.15. 11:28
felhivas_kepzoknek_facilitatoroknak_5947.png

Study visit és partnerségépítő tevékenységek tervezésére és kivitelezésére 2 fő képző vagy facilitátor jelentkezését várják.

Két képző vagy facilitátor jelentkezését várja a norvég nemzeti iroda az Erasmus Goes Greener képzés keretében tervezett study visit és partnerségépítő tevékenységek tervezéséhez és megvalósításához Brüsszelben.

A képzés a norvég, belga, finn, magyar, német, román és portugál nemzeti irodák együttműködésében valósul meg az Erasmus+ projektek fenntarthatóságának témájában, és azoknak a szervezeteknek szól, akik szeretnék minél zöldebbé tenni projektjeiket. A brüsszeli tevékenységek egy hosszú távú folyamat részei, amelyben nemzeti szinten megvalósuló programok is helyet kapnak az együttműködő országokban.

A brüsszeli program ideje 2021 auguzstus 22-27, amelyet egy másfél napos online felkészítés előz meg a facilitátorok számára március 16-17-én. Az augusztusi programok maximum létszáma 40 fő, melyet 3 facilitátor támogat majd (a harmadik főt a belga nemzeti iroda választja ki).

A jelentkezéseket március 1-ig várják az alábbi e-mail címre: gry.nesse@bufdir.no

Részletes információk a felhívásban!

Kapcsolódó hírek

top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
top
Ifjúsági stratégiákat mutat be a SALTO-Youth
Olyan témákat feldolgozva, mint a társadalmi befogadás, az európai képzési stratégia vagy az ifjúsági részvétel.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó