Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Szolidaritási Testület: Általános Online Képzés

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2021.01.12. 14:02
szolidaritasi_testulet_altalanos_online_kepzes_2978.png

Hasznos készségek és kompetenciák elsajátítását teszik lehetővé az Európai Szolidaritási Testület online képzései.

Az Európai Szolidaritási Testület Portálján regisztrált fiatalok ezentúl nemcsak a program aktuális önkéntes, gyakornoki vagy munkavállalói lehetőségei közül válogathatnak, hanem egy komplex online képzésnek is a részesei lehetnek.

Az Általános Online Képzés (General Online Training) öt modulból áll: ebből négy közvetlenül az önkéntesélményhez kapcsolódik, az utolsó pedig készség- és kompetenciafejlesztésre ad lehetőséget többek között a vállalkozói készségek, az adománygyűjtés, a projektmenedzsment, a humanitárius segítségnyújtás területén. Az egyes modulok a bevezető videó megnézése után válnak elérhetővé; az interaktív felületet a fiatalok igényeire szabták. A képzések mellett egy érdekességeket tartalmazó könyvtár is található, ahol társadalmi és ifjúságpolitikai témákban gyűjtöttek össze videókat, útmutatókat, hasznos oldalakat. Az egyes modulokról, a honlap felépítéséről és a csatlakozás mikéntjéről itt olvashatsz többet.

A felülethez készítettek egy útmutatót is, amely lehetővé teszi, hogy ifjúságsegítők facilitálás révén megkönnyítsék a fiatalok képzésen való részvételét, önreflektálási, tanulási folyamatát. Az útmutatót minden regisztrált letöltheti és megoszthatja a szervezetével, ha úgy érzi, külső támogatásra is szüksége van. Az útmutató magyar változata ide kattintva is elérhető.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó