Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Mit adott nekem az Erasmus+?

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+
Közzétéve: 2020.09.16. 09:39
mit_adott_nekem_az_erasmus__4633.png

Oszd meg velünk Erasmusos élményeidet és mondd el a világnak, mit adott neked az Erasmus+!

Erasmusos voltál? Külföldi egyetemen tanultál vagy részt vettél egy ifi cserén? Esetleg Erasmus+ projektmegvalósító vagy? Oszd meg velünk Erasmusos élményeidet és mondd el a világnak, mit adott neked az Erasmus+!

2020-ban lezárul egy korszak, véget ér az Erasmus+ hét éves ciklusa. Az elmúlt időszakban a program számtalan európai életére volt maradandó hatással, szakmai és személyes fejlődést elősegítve az oktatás és képzés területein. Izgalommal várjuk, mit hoz majd a következő hét év, de addig is, szeretnénk megünnepelni a program eddigi eredményeit és megmutatni mi minden történt az Erasmus+ projekteknek köszönhetően.

Ehhez olyan volt Erasmusos résztvevőket és projektmegvalósítókat keresünk, akik egy 20-30 másodperces videóban megosztanák legemlékezetesebb Erasmusos élményeiket és tapasztalataikat. 
 

Küldj egy videót, ha:

  • 2014 óta részt vettél legalább egy Erasmus+ projektben (hallgatói ösztöndíjon, ifjúsági cserén, szakmai gyakorlaton, iskolai mobilitáson, ifjúsági párbeszéd projektben, képzésen, partnerségi projektben, stb.);
  • 2014 óta sikeresen megvalósítottál legalább egy Erasmus+ projektet (mobilitást, stratégiai partnerséget vagy ifjúsági párbeszéd projektet);
  • szívesen megosztanád a világgal Erasmusos élményeidet és arcodat, hangodat adva ünnepelnéd velünk a programot!


Milyen videót készíts? 

Videódban egy egyszerű kérdést kell megválaszolnod: mit adott neked az Erasmus+? Vedd fel és oszd meg velünk röviden, mik a legkedvesebb élményeid, mit tapasztaltál, mit tanultál, miben fejlődtél a programnak köszönhetően.

Videód akármilyen eszközzel felveheted: nem várunk professzionális anyagokat, tehát az okostelefonodat is használhatod vagy bármilyen videó felvételéhez alkalmas eszközt. Ügyelj rá, hogy a felvételt megfelelő fény- és hangviszonyok mellett készítsd, valamint ne legyen pixeles a végeredmény.

Videód maximum 30 másodperces legyen, és a végén hangozzon el vagy jelenjen meg a mondat: „Ezt adta nekem az Erasmus+!”

Inspirációnak, nézd meg az Erasmus+ program 30. születésnapjára készített, hasonló tematikájú videóinkat!

Elkészült videódat Wetransfer segítségével küldd el az erasmushirek@tpf.hu címre. (Wentransfer használati útmutatót itt érhetsz el. Ne mellékletként küldd a videót, úgy elveszhet a levelezési rendszerben.) 


Mire használjuk, amit beküldesz?

A legjobb videók közül 10-15-öt online csatornáinkon (erasmusplus.hu, eplusifjusag.hu, eurodesk.hu) és közösségi média felületeinken (Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk, Erasmus ösztöndíj hallgatóknak, Erasmus+ tanárok, Erasmus+ Ifjúság és ESC pályázók) tesszük közzé, illetve lejátsszuk Erasmusos rendezvényeinken is a „Mit adott nekem az Erasmus+?” kampány keretében. A kiválasztás szempontjai a videók minősége, hossza és tartalmi relevanciája.

A kampány a következő Erasmus+ program népszerűsítését szolgálja.
 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelöld be, hogy az általad készített és beküldött videót felhasználhassuk a kampányban.

 

A beküldők számára egy meglepetés ajándékcsomaggal is készülünk!

A videók beküldésének határideje: október 11., éjfél.

 

Kérdések esetén írj bátran a erasmushirek@tpf.hu címre, és ha készen állsz, már csak egy kérdés maradt: Mit adott neked az Erasmus+?

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó