Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

EU LOGIN: KÉTLÉPCSŐS AZONOSÍTÁS SZÜKSÉGES

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.08.04. 15:26
eu_login_ketlepcsos_azonositas_szukseges_3730.png

Kétlépcsős azonosítással lehet belépni az EPRP "My Searches" menüpontjára.

Frissítés

2020.08.04-től a kétlépcsős azonosítás pályázóink esetében csak az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját érinti.

2020.08.05.

***

A NAconnECt Wiki felhasználói kétlépcsős azonosítással jelentkezhetnek be 2020. június 8-tól. A biztonsági intézkedés érinti az online felületek használati útmutatóinak elérését (online űrlapok, ORS regisztráció, Mobility Tool+ felületek használati útmutatói), és az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját is. 

Az EU Login számos azonosítási módszert támogat, azonban figyelembe véve, hogy ezek közül nem mindegyik érhető el bizonyos szolgáltatóknál, a NAconnECt Wiki eléréséhez az alábbi általános, kétlépcsős hitelesítési módszerek ajánlottak:

  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés PIN kóddal
  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés QR kóddal

Ahhoz, hogy továbbra is hozzáférjetek a NAconnECt Wiki felülethez, telepíteni kell az EU Login mobil alkalmazást mobiltelefonon vagy táblagépen. Az EU Login mobil alkalmazás ingyenes és beszerezhető a Google Play Áruházból (Android), az App Storeból (iOS) vagy a Windows Áruházból (Windows Phone).

Az alkalmazás telepítésére vonatkozó utasításokat az EU Login Útmutató 12. oldalán találjátok, amelyet ide kattintva tölthettek le. Készítettünk egy magyar útmutatót is, amelyet itt értek el.

2020.06.23.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó