Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

FELHÍVÁS pályázati értékelő szakemberek részére

Kategória: : Pályázat
Közzétéve: 2020.05.29. 13:20
felhivas_palyazati_ertekelo_szakemberek_reszere_5772.png

A Tempus Közalapítvány által kezelt ifjúsági pályázatok bírálatában való részvételre.

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre az ifjúsági területen dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

A pályázaton olyan magánszemély vehet részt, aki

  • legalább B2-es szintű, aktív olvasás- és íráskészséggel rendelkezik angol nyelvből (az egyes feladatokra való felkérések kapcsán előnyt jelent további EU nyelv(ek) legalább B2 szintű ismerete),
  • a pályázat beadásakor a jelentkező elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.

Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a szakértői feladatokra történő felkérés során adminisztratív okokból előnyben részesülhetnek azok, akik vállalkozási szerződés keretében tudják ellátni a feladatot (egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság). Erről az űrlapon szükséges nyilatkoznia a pályázónak.

Milyen feladatokra keresünk szakértőket?

Felkéréskor az alábbi feladatok merülhetnek fel (a szakértői felkérés a feladatok valamelyikére vagy akár mindegyikére vonatkozhat):

  • Pályázat értékelés: magyar vagy idegen nyelven benyújtott pályázati anyagok előre meghatározott szempontok szerinti objektív értékelése feszített menetrenddel. Jellemzően online értékelési felületen történő munkavégzést jelent. A pályázatot online módon kell olvasni. Szakismeretek mellett online elérhetőség és technikai készségek is szükségesek a feladat elvégzéséhez. Az Erasmus+ program esetében összetett angol nyelvű háttérdokumentáció megismerése is elvárás. A pályázatok értékelése előtt felkészítőn való részvétel előírás lehet!
  • Időközi/részbeszámoló értékelés: pályázók által benyújtott időközi tartalmi beszámoló szakmai értékelése. A pályázati program és a benyújtott pályázat anyagának ismerete a feladat részét képezi.
  • Záróbeszámoló értékelés: a pályázók által benyújtott záróbeszámoló szakmai értékelése, jellemzően projektek esetében.

Milyen területeken keresünk szakértőket?

Az ifjúsági szektorban pályázatot benyújtó szakemberektől elvárt az Erasmus+ és/vagy az Európai Szolidaritási Testület program (kiemelten az ifjúsági terület pályázattípusai), a hazai és európai uniós ifjúságpolitikai folyamatok és fejlesztési irányok, valamint a nemformális tanulási módszertan megfelelő ismerete.

Kiemelten milyen profilú szakértőket keresünk?

Az elbírálás során előnyt élvez, aki:

  • tapasztalattal rendelkezik az ifjúsági szektort érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában vagy bírálatában, értékelésében,
  • képzői, ifjúságsegítői szakmai tapasztalattal rendelkezik, különösen a fiatalok nemformális tanulása, az iskolán kívüli képzés/nevelés területén,
  • tapasztalattal rendelkezik különböző szektorok (pl. közoktatás, felnőttoktatás, munkaerőpiaci szereplők, önkormányzatok, vállalkozások, egyházak, civil szervezetek és az ifjúsági szektor) közötti együttműködésben megvalósult, ifjúsági célú vagy fiatalok kompetenciafejlesztését célzó projektekben,
  • pályázatához becsatolta az alábbi szervezetek arra vonatkozó ajánlását, hogy a szakértő részt vett a szervezetükkel együttműködve ifjúsági célú vagy a fiatalok kompetenciafejlesztését célzó tevékenységekben: Nemzeti Ifjúsági Tanács, Magyar Ifjúsági Konferencia, Magyar Cserkészszövetség, HÖOK.

 

A pályázati felhívás elérhető ITT.

A jelentkezést online űrlapon kell benyújtani, melynek elérhetősége: http://szakertoi.tpf.hu/.

A pályázat benyújtásának határideje2020. július 31. 23.00

A pályázattal kapcsolatos további információ elérhető honlapunkon, illetve további szakmai és technikai információ 2020. július 31. 17:00-ig kérhető a szakertok@tpf.hu címen.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó