Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Online mentorképzés indul!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.05.22. 10:25
online_mentorkepzes_indul__6455.png

Az Európai Szolidaritási Testület résztvevőit támogató mentoroknak és koordinátoroknak.

A mentorok az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló önkéntes/munkavállalói projektek kulcsszereplői. Aktív szerepvállalásuk a projektek minőségét erősíti azzal, hogy a résztvevő tanulási folyamatát az egész szolgálat alatt figyelemmel követik és támogatják.

A Tempus Közalapítvány az aktív mentorok, illetve koordinátorok számára szervez online képzést, amely által fejleszthetik a projekt során a résztvevőkkel végzett támogató munka minőségét, kimondottan fókuszba helyezve a jelenlegi bizonytalan körülmények közötti szolgálat során szükséges támogatást.

Az online képzés célja olyan gyakorlati tudás átadása, illetve tapasztalatcsere lehetőség biztosítása, amely segíthet az önkéntesekkel való közös munka során, kiemelten a mentori munkára fókuszálva. A képzésen a mentorok és koordinátorok vehetnek részt, amennyiben az önkéntesek felkészítése, tevékenységük támogatása a feladataik közé tartozik.

Résztvevői kör: Magyarországon az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló projektek mentorai és koordinátorai.

A folyamat elemei:

Képzés időpontja:

2020. június 8-12., 9:00 - 11:00, ONLINE

A képzéshez kapcsolódó támogató időszak, amely során a résztvevők 2 coaching alkalmon (igény szerint akár több) dolgozhatnak együtt a képzőkkel:

2020. június 15 – 22., ONLINE

Lezáró alkalom:

2020. június 23., 9:00 – 11:00, ONLINE

Kérünk, minél pontosabban töltsd ki a jelentkezési lapot, és vedd figyelembe, hogy a képzések létszáma limitált (maximum 10 fő) és adott résztvevői kört céloz meg, így a nemzeti iroda munkatársai bírálják el a beérkezett jelentkezéseket, és jeleznek vissza részvételi szándékod kapcsán.

Jelentezési határidő: június 3. Jelentkezés lap elérhető ITT.

Kérünk, hogy azt is vedd figyelembe, hogy a képzésre való jelentkezéssel vállalod a teljes folyamatban való részvételt.

További kérdés esetén Kiss Andreát keresd: andrea.kiss[kukac]tpf.hu.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó