Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

A nemzetközi képzésekhez kapcsolódó mobilitások helyzete (ENG below)

Kategória: : Általános
Cimkék:
Közzétéve: 2020.05.04. 11:33
a_nemzetkozi_kepzesekhez_kapcsolodo_mobilitasok_helyzete__eng_below__7987.png

Visszavonásig felfüggesztünk és lemondunk minden nemzetközi képzéshez kapcsolódó mobilitást a COVID-19 koronavírusra való tekintettel.

HUN

(frissítve: 2020.05.04.)

Bár a személyes találkozási lehetőséget biztosító nemzetközi ifjúsági mobilitási projektek meghirdetésére még bizonytalan ideig várni kell, azonban addig is van mód olyan programokon való részvételre, amelyekhez nem szükséges utazás, de tanulási folyamatot biztosíthatnak a résztvevőknek egy-egy adott témához kapcsolódóan.

Egyre több nemzeti iroda alakítja át projektjeit online programokká és nyitja meg a jelentkezési lehetőséget. Az érdeklődők további részleteket találhatnak a SALTO T&C RC honlapján, ahol ezen projektekhez a jelentkezési felület is elérhető.

A veszélyhelyzet intézkedéseit folyamatosan nyomon követjük, amint lehetőségünk nyílik rá, újból elindítjuk a nemzetközi képzésekhez kapcsolódó mobilitások szervezését.

A projektekre vonatkozó kérdések esetén továbbra is szívesen állunk rendelkezésre az alábbi e-mail címen: tca_ifjusag[kukac]tpf.hu.

(frissítve: 2020.03.13.)

A COVID-19 koronavírus kapcsán kihirdetett magyarországi veszélyhelyzetre való tekintettel, visszavonásig felfüggesztünk minden nemzetközi képzéshez (Erasmus+ TCA és Európai Szolidaritási Testület NET) kapcsolódó mobilitást. Emellett, minden olyan mobilitást is lemondunk, amelynek támogatását a nemzeti iroda már megszervezte és a következő hetekben valósult volna meg.

A veszélyhelyzet intézkedéseit folyamatosan nyomon követjük, amint lehetőségünk nyílik rá, újból elindítjuk a képzések szervezését.

***

ENG

Due to the emergency situation in Hungary regarding the COVID-19 coronavirus, all mobilities related to international training activities (Erasmus + TCA and European Solidarity Corps NET) will be suspended until further notice. In addition, any mobility for which support has already been organized by the National Agency and which would have been implemented in the coming weeks will be cancelled.

Emergency measures will be continuously monitored and as soon as we have the opportunity, training activities will be re-launched.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó