Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.02.04. 11:13
utmutatas_a_koronavirus_miatt_lemondott_mobilitasok_kapcsan_7782.png

A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.

A 2020. januárban Kínában megjelent vírus jövőbeli terjedését figyelemmel követjük, amennyiben további területek is érintettek lesznek, akkor természetesen az oda való kiutazások és az onnan történő beutazások lemondását is indokoltnak tartjuk. Kérjük, kövessétek figyelemmel a Külügyminisztérium közleményeit a ki-és a beutazásra nem javasolt térségekre vonatkozóan:

Az egyes programok tekintetében a vis maior esetek elszámolása eltérő, így kérjük, hogy az érintett támogatott pályázók és ösztöndíjasok a lemondás tényét mielőbb közöljék.

A meghiúsult kiutazások (a támogatás terhére kifizetett) indokolt költségeinek elszámolása egyéni kérelem benyújtását követően egyedi mérlegelést és jóváhagyást igényel – a kérelemben leírt körülmények és a benyújtott dokumentumok (számlák, igazolások) értékelése alapján.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó