Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Oszd meg Youthpass tanúsítványod történetét!

Kategória: : Általános
Cimkék:
Közzétéve: 2019.08.22. 10:31
oszd_meg_youthpass_tanusitvanyod_tortenetet__5546.png

A Youthpass mérföldkőhöz érkezett, közeledünk az egymilliomodik kiállított tanúsítványhoz! A te tanúsítványod is ennek a szép számnak az egyike? Oszd meg történetét, és nyerj környezetbarát túrahátizsákot!

2019 őszén várhatóan kitöltik az egymilliomodik Youthpass tanúsítványt is. Ennek örömére baráti versenyt hirdetnek, amely során Youthpass-t használó résztvevők vagy az őket segítő ifjúsági vezetők/képzők történeteit várják. Te mit tanultál a projekted során? Hogyan változtatta meg a Youthpass az életedet?

Ha szeretnél részt venni a versenyben, és megnyerni a környezetbarát túrahátizsákot, történetedet elküldheted írott vagy videós formátumban a 1Myouthpasses[kukac]salto-youth.net e-mail címre. Határidő: szeptember 30. (hétfő) 17:00. A történeteket a SALTO T&C RC közösségi oldalain és ezen a honlapon osztják majd meg.

A további részvételi kritériumokat itt találod.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó