Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

START+ infónapok országszerte!

Kategória: : Általános
Cimkék:
Közzétéve: 2019.07.29. 10:30
start_infonapok_orszagszerte__5747.png

Infónapot tartunk 7 helyszínen az Európai Szolidaritási Testület és az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeiről.

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni? Gyere el országos információs roadshow-nk valamelyik állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak! 
 
Infónapot tartunk országszerte 7 helyszínen az Európai Szolidaritási Testület és az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeiről. Ismerd meg a pályázati rendszereket és tedd fel kérdéseidet közvetlenül a nemzeti iroda munkatársainak!
 
Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek. Az előadások során megismerheted a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit; az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait; valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok. A nemzeti iroda munkatársaival beszélgetve felteheted kérdéseidet és akár saját ötletedet is megoszhatod, hogy megtudd, melyik pályázati formához illik!
 
Már ismered ezeket a kategóriákat, de elakadtál a pályázatírással? Gyere el Erasmus+ témájú E+ vitamin képzésünkre vagy vegyél részt az Európai Szolidaritási Testület: A képzés c. rendezvényünkön!
 
IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK
2019.08.29. – Debrecen – Jelentkezem 
2019.08.30. – Nyíregyháza – Jelentkezem
2019.09.02. – Győr – Jelentkezem
2019.09.03. – Veszprém – Jelentkezem
2019.09.04. – Szeged – Jelentkezem
2019.09.05. – Budapest – Jelentkezem 
2019.09.06. – Pécs – Jelentkezem
 
PROGRAMTERV
 9.30-10.00  Érkezés, regisztráció
10.00-11.00 Európai Szolidaritási Testület: pályázati lehetőség külföldön és belföldön – előadás 
11.00-12.00 Pályázati lehetőségek az Erasmus+ program ifjúsági területén – előadás 
12.00-12.30 Ebédszünet 
12.30-13.15 Egy projekt életútja: projekttervezés – pályázás – megvalósítás (a pályázás menete; klasszikus tartalmi és formai hibák) – előadás 
13.30-15.30 Interaktív beszélgetés/konzultáció a nemzeti iroda munkatársaival
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat az események melletti JELENTKEZEM gombra kattintva jelezd!

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó