Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Európai Szolidaritási Testület a Duna TV-n!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.01.29. 10:15
europai_szolidaritasi_testulet_a_duna_tv-n__2358.png

Az Önkéntesek című műsor stábja az Európai Szolidaritási Testület nyitóeseményén forgatott.

A decemberi Solidairity:ON! rendezvényen Verses István Erasmus+ programvezető elmondta, hogy az Európai Szolidaritási Testület méltó utódja lehet az Európai Önkéntes Szolgálatnak, amely ugyancsak a fiatalok külföldi önkéntességét támogatta. Ezek az uniós programok a hazai kihívásokra is reagáló projektek támogatásával a fiatalok szakmai tapasztalatszerzéséhez, nyelvtanulásához és személyiségfejlődéséhez is hozzájárulhatnak.

A műsorban a részvételi feltételek mellett három olyan fiatalt is megismerhetünk, akik korábban már bekapcsolódtak az Európai Unió önkéntességet támogató programjaiba. Egyikük egy ifjúsági szálló felújításán dolgozott Portugáliában, másikuk az ökotudatos gondolkodás elősegítése érdekében tevékenykedett Horvátországban, a harmadik fiatal pedig egy napköziotthonban segített a fiataloknak Olaszországban. A számtalan élmény és kaland mellett mindannyian sokat tanultak – önmagukról is. Emellett tettek még valami fontosat: magukból is adtak egy kicsit – egy szolidárisabb társadalom létrejötte érdekében.

Az összeállítás itt tekinthető meg (11.05 perctől).

A rendezvényen készült képek itt találhatók

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó