Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Reflektorfényben Európa kulturális öröksége

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.02.11. 13:05
reflektorfenyben_europa_kulturalis_oroksege_1059.png

2018 az Európai Kulturális Örökség éve volt.

Hivatalosan 2017 decemberében indult első alkalommal az Európai Kulturális Örökség éve az Európai Kulturális Fórumon Milánóban. Ám kulturális örökségünk körülvesz minket a mindennapjainkban is: Európa városaiban, az építészetben, a természeti tájakon, az irodalomban és művészetekben, mindabban, amit őseinktől tanultunk és azokban a történetekben, amiket gyermekeinknek adunk tovább.

A kulturális örökség közös történelemmel és közös értékekkel köti össze Európát, ezért törekednünk kell megértésére, ünneplésére és ápolására, hiszen jövőnk megformálásának eszköze is.

2018 az embereket egymáshoz és Európához közelebb hozó, eddig nem látott kezdeményezések és események éve volt, melyek az európaiság és az Európához való tartozás érzését erősítették.

Hogy megtudd, miként valósult meg az Európai Kulturális Örökség éve és hogy mit is jelent ez igazán, kattints IDE , hogy elérd az Európai Unió publikációját és olvasd el, miért tartozik az európai kulturális örökség mindannyiunkhoz!

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó