Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

European Solidarity Corps

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2017.04.10. 13:38
european_solidarity_corps_8593.png

Már lehet regisztrálni az Európai Szolidaritási Testületbe

Az akkreditált szervezeteknek már lehetőségük van arra, hogy a Szolidaritási Testületben regisztrált fiatalok közül kiválasszák a tevékenységeikhez szükséges és megfelelő munkavállalókat, gyakornokokat és önkénteseket.

Néhány hónappal a Szolidaritási Testület (European Solidarity Corps, ESC) elindulása után a szervezetek felajánlhatják betöltendő pozícióikat. Az ESC online rendszerén keresztül választhatnak a már regisztrált fiatalok közül nekik megfelelőt.

Ebben az első szakaszban a szervezetek támogatásért a meglevő EU-s finanszírozási programokon keresztül pályázhatnak. Jelenleg nyolc program támogatja az Európai Szolidaritási Testületet. Az ESC online rendszere elősegíti azt, hogy az érdeklődő fiatalok és a szolidaritáshoz kapcsolódó projekteket megvalósító szervezetek rövid időn belül egymásra találjanak. 

Ahhoz, hogy egy szervezet ebben részt tudjon venni, alá kell írnia az Európai Szolidaritási Testület Küldetése és Alapvetései című dokumentumot, valamint ismerniük kell, és a szolidaritási projektjeik során alkalmazniuk is az Európai Szolidaritási Testület Alapszabályzatában lefektetett jogokat és kötelezettségeket. Azok az szervezetek, amelyek már rendelkeznek valamely EU-s támogatási programnál akkreditációval, automatikusan hozzáférnek az ESC online adatbázisához. 

How to take part as an organization? 

Ha önkéntesként, gyakornokként vagy munkavállalóként szeretnél jelentkezni valamely projektre, akkor itt tudsz regisztrálni. Regisztrációhoz szükséges megadni a személyes adatokat, elérhetőséget, emellett meg kell jelölni, hogy milyen készségekkel rendelkezel, mi motivál a szolidaritási projektekben való részvételre, valamint az önéletrajz feltöltése is szükséges. Több száz pozíció válik elérhetővé idén tavasszal, és több ezer követi majd az elkövetkező hónapokban.

ESC a Facebook-on

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó