Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Legyél az Erasmus30 arca!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2017.01.17. 16:30
legyel_az_erasmus30_arca__4772.png

Részt vettél az Erasmus+ programban? Neked sokat adott ez a lehetőség, ezért inspirálnál másokat is? Legyél te az Erasmus30 kampány egyik arca!

Felhívás az Erasmus+ programban részt vevőknek

Részt vettél az Erasmus+ programban? Voltál Erasmus hallgató, szakmai gyakorlatos vagy EVS önkéntes? Neked sokat adott ez a lehetőség, ezért inspirálnál másokat is? Akkor legyél te az #Erasmus30 kampány egyik arca!
 

Mit kell tenned?

  1. Küldj két fotót: egy jellemző portrét magadról, és egy olyat, ami az Erasmus+ projekted alatt készült.
  2. Írd meg nekünk néhány mondatban, neked mit adott az Erasmus+ program?
  3. Küldd el jelentkezésedet 2017. 01.31-ig az erasmusjatek@tpf.hu e-mail címre.

Mit kínálunk?

  1. A kiválasztott jelentkezők lesznek a kampány során Magyarországon az #Erasmus30 arcai a nemzeti iroda plakátkampányában.
  2. Egy szuper Erasmus+-os ajándékcsomaggal és publikálási, megjelenési lehetőséggel lehetsz gazdagabb. A profi fotós által rólad készített képeket is megkapod.
     

#Erasmus30

Idén 30 éves az Erasmus: 2017-ben Európa-szerte, így Magyarországon is egész éven át tartó rendezvénysorozattal ünnepeljük az Erasmus+ programot. Ennek része a Tempus Közalapítvány által szervezett, köztereken és online felületeken (pl. Facebook) megjelenő plakátkampány. Az Erasmus30 arcaként most a te tapasztalataid, élményeid motiválhatnak másokat!

Az Erasmus 1987-ben indult felsőoktatási csereprogramként, hogy a hallgatók belekóstolhassanak, milyen egy másik országban élni és tanulni. Mára egy komplex program viseli a nevét: a 2014 óta futó Erasmus+ számos lehetőséget kínál az önkéntességtől a szakmai gyakorlaton át a nemzetközi projektekig.
 

Kiválasztás

Az #Erasmus30 arcait két szempont alapján választjuk ki:

1.) A Tempus Közalapítvány Erasmus+ programhoz tartozó Facebook oldalain legtöbb lájkot kapó jelöltek. A szavazás várható időszaka: 2017.02.06.-02.12. között. 2.) A nemzeti iroda zsűrije által kiválasztott jelöltek. A zsűri tagjai az Erasmus+ programiroda és a Tempus Közalapítvány kommunikációs munkatársai.

Hivatalos felhívás

Jelentkezési határidő: 2017. 01. 31. éjfél
Kapcsolat: erasmusjatek@tpf.hu

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó