Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Képzőknek


 

 

Folyamatosan lehetőség van jelentkezni azon képzők/facilitátorok körébe, akik értesítést kapnak az Erasmus+ Ifjúsági csoportja által meghirdetett tréneri profiljukhoz kapcsolódó pályázatokról.

 

Az Erasmus+ program illetve az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló képzéseket (NET, TCA, résztvevőknek szóló találkozók, pályázatíró képzések, projekt megvalósítást támogató műhelymunkák…stb.) szervez a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja egész év során.

 

A fent említett képzések/találkozók/műhelymunkák megvalósítását olyan szakemberek végzik, akiknek nem csupán a nemformális oktatás, de az érintett program (Európai Szolidaritási Testület, Erasmus+) területén is van tapasztalatuk. A különböző speciális tematikájú események képzői/facilitátori feladatainak ellátására pályázatokon keresztül lehet jelentkezni, amelyet elsősorban egy erre a célra létrehozott szakemberekből(képzők, facilitátorok) álló körnek küldünk ki.

 

Ebbe a körbe való jelentkezés folyamatosan lehetséges az év során az itt elérhető jelentkezési lapon keresztül. Tagjaként pedig első kézből lehet értesülni hazai és nemzetközi képzői/facilitátori felhívásokról, amelyeket a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja koordinál és szervez vagy partnerként vesz részt benne.

 

Jelentkezés feltételei:

- nemformális módszerekkel megvalósított képzésekben képzői tapasztalat; előnyt jelent az Erasmus+ program ifjúsági fejezetéhez és/vagy az Európai Szolidairtási testülethez kapcsolódó képzői/facilitátori tapasztalat;

- az Erasmus+ program ifjúsági fejezetének és/vagy az Európai Szolidaritási Testület alapos ismerete;

- angol nyelv legalább tárgyalóképes szintű ismerete;

- Youthpass tanúsítvány ismerete és használata a tanulási folyamat támogatására

 

A beküldött jelentkezéseket a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportjának munkatársai a megadott információk alapján bírálják el, és jeleznek vissza a jelentkezést követő egy hónapon belül.

Frissítve: 2021. 02. 26.


Jelentkezés!

Név:*
E-mail cím:*
Erasmus+ program ifjúsági területén illetve az Európai Szolidaritási Testület keretében szerzett tapasztalat: *
(pályázás, projekt megvalósítás, részvétel projektekben…stb.)
Nemformális képzésekben szerzett tréneri/facilitátori tapasztalat (legalább 3 konkrét példa): *
(Kiemelten az Erasmus+/Európai Szolidaritási Testület programban vagy az ifjúsági területre fókuszált tapasztalatok.)
Kiemelt módszertani fókusz a tréneri munkádban? *
Kiemelt terület a tréneri munkádban?(több opciós kiválasztás)
Erasmus+ projektek
Önkéntesség (Európai Szolidaritási Testület)
Társadalmi befogadás
Mentorálás, coaching
Szolidaritási projektek (fiatalok társadalmi kezdeményezéseinek támogatása)
Társadalmi vállalkozások
Digitális ifjúsági munka
Pályázatírás
Egyéb:
Tudnál számlát kiállítani a képzői feladatokhoz kapcsoódóan?
A képzői körbe való feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és elfogadom, hogy a Tempus Közalapítvány a képzői körbe való feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó