Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Star of Europe Portugal

Helyszín:Braga, Portugália
Képzés (-tól -ig) 2022.07.11. - 2022.07.15.

Írta: Szabó Ervin

A portugál képzésen való részvételi szándékom mögött a legfőbb motivációm a tapasztalatcsere és szakmai ismeretbővítés, valamint a kapcsolatépítés volt, valamint, hogy az általam megvalósítani tervezett célokhoz „muníciót” gyűjtsek és feltérképezzem a lehetséges partnereket / partnerszervezeteket. Arra is kíváncsi voltam, hogy a különböző országokból és különböző szakmai háttérrel, tudással és tapasztalattal rendelkező résztvevők miként reagálnak a különböző felvetésekre, és hogy állnak elő javaslatokkal és észrevételekkel a felmerülő vagy éppen felvetett kérdések / problémák esetében.

A képzés nagyon gyakorlatcentrikus volt, ahol a részt vevő partnerekkel és a mögöttük álló szervezetekkel és a céljaikkal, valamint a jövőbeni terveikkel is meg lehetett ismerkedni. A szerzett ismereteket és tapasztalatokat hasznos bázisként fogom kezelni és be fogom építeni az eljövendő projektterveimbe, persze természetesen a szükséges változtatások és adaptáció megvalósítása után.

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó