Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

LEADERSHIP AS A VEHICLE TO YOUTH PARTICIPATION - online TC

Helyszín:online
Képzés (-tól -ig) 2020.12.11. - 2020.12.18.

A képzés online valósult meg, ami nagy kihívást jelentett a trénerek számára, mivel nehezebb a figyelmet fenntartani. Ez nekik kiválóan sikerült, nemcsak az érdekes témával, hanem a trénerek energikus hozzáállása és a gép előtt végzett közös mozgásos feladatok is hozzájárultak az aktív részvételhez.

Két témát boncolgattunk: vezetőkészség és fiatalok részvétele.

Minden napot egy szakmában jártas, inspiráló ifjúsági vezető előadásával kezdtük, majd utána csoportos feladatokon keresztül mélyültünk el a témában. Az előadásokat színesítette, hogy az előadás közben élőben készültek az előadásról a témát bemutató grafikus tablók.

Nemcsak a két fő témát elemeztük, hanem projektmenedzsment alapokat is vettünk, projekt tervezést (probléma fa - célfa). A hétvégére csoportokban egy-egy projektet dolgoztunk ki, mely inspirációt adhat közös nemzetközi projektekhez. A mi csoportunk tervezi a projekt folytatását márciusban, hátha tudunk egy nemzetközi projektet szervezni fiataloknak a vezetői készségek fejlesztéséről és a nemi különbözőségeken alapuló diszkriminációról.

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó