Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Study Visit: Tandems for good practices of local youth work

Helyszín:Alsó-Ausztria, Ausztria
Képzés (-tól -ig) 2019.09.15. - 2019.09.17.

Az ausztriai tanulmányút során legfőképp tapasztalatokat szerettem volna szerezni. A tanulmányút lehetőséget adott számomra új embereket megismerni, új kapcsolatokat kialakítani, valamint a már meglévőket ápolni.

Számomra, ifjúsági referensként, azért volt fontos, hogy lássak új példákat, mivel szeretném, ha kis városom fejlődne az ifjúsággal kapcsolatos feladatok ellátása területén. Egy-egy tanulmányút, képzés alkalmával mindig kellő energiát, illetve ösztönzést gyűjtök a minőségibb munka folytatásához, hiszen minden út során olyan élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodom, melyeket, ha nem mozdulnék ki, valószínűleg nem kapnék meg. A fejlődés szempontjából nálam ez egy kulcsfontosságú dolog.

Köszönöm a Tempus Közalapítványnak és a munkatársaknak, hogy támogatják fejlődésemet a munka területén.

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó