Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

TICTAC - Multilateral Training Course (Italy)

Helyszín:Olaszország
Képzés (-tól -ig) 2020.02.17. - 2020.02.23.

A Csoma Szobája Alapítvány képviselőjeként vettem részt a képzésen. Néhány hónapja ismerkedtünk meg a Youth in action program támogatási lehetőségeivel, és már beadtunk egy pályázatot, ami elbírálás alatt áll. A Tic Tac tréningre azért jelentkeztem, hogy többet megtudjak a program részleteiről, támogatási formáiról, tapasztalatokat gyűjtsek ezekkel kapcsolatban, és kapcsolatokat építsek potenciális partnerekkel.

A tréningnek köszönthetően javítani tudom az általam tevezett projekt minőségét, jobban összhangba tudom hozni a program céljaival (mivel most sokkal tisztábban értem őket). Emellett, új ötletek is születtek más jövőbeni Erasmus+ projektekkel kapcsolatban, amiket a jövőben szeretnék majd kidolgozni.

Tapasztalataimat elsősorban a Csoma Szobája Alapítvány szervező csapatában fogom terjeszteni a közös munka során. Emellett, felmerült bennem, hogy lakhelyemen, Szentendrén is próbáljak majd kezdeményezni ifjúsági programokat, amelyekre az Erasmus+ keretében támogatást szeretnék pályázni.

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó