Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Study Visit: Tandems for good practices of local youth work

Helyszín:Alsó-Ausztria, Ausztria
Képzés (-tól -ig) 2019.09.15. - 2019.09.17.

Ez volt az első külföldi tanulmányutam, így nem tudtam még pontosan elképzelni, hogy mit is várjak ettől a pár naptól. Bevallom, sosem halottam még az osztrák ifjúsági munkáról, és a projektbe való kiválasztásom után sem volt szándékomban utánaolvasni. Ezzel az volt a célom, hogy minden ott elhangzott gondolat, valami új ötletet, folyamatot indítson el bennem.

Számomra így minden érdekes volt, új, és még maradandóbb, mint gondoltam volna. Az esemény során lehetőségem volt sok, egymástól különböző jó példát hallgatni, több korcsoporttal beszélni, valamint új technikákat megismerni. A tanulási folyamat amely elindult bennem, elősegítette azon lezáratlan kérdések válaszát a mindennapi munkámban, amelyekre esetenként már évek óta kerestem a választ. A jövőben mindenképpen szeretnék még ilyen tanulmányutakon részt venni és meghallgatni egy teljesen más nemzet vagy térség tapasztalatait.

Remélem a későbbiekben nekem is megadatik az a lehetőség, hogy bemutathassam a szervezetet amelyet képviselek a mindennapokban. 

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó