Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Study Visit: Tandems for good practices of local youth work

Helyszín:Alsó-Ausztria, Ausztria
Képzés (-tól -ig) 2019.09.15. - 2019.09.17.

A tanulmányút két szempontból is fontos volt számomra. Egyrészről, sokat segített a további ötletek, elképzelések kigondolásában, valamint annak a felismerésében, miként lehetne fejleszteni az ifjúsági munkát Zalaszentgróton. Az ifjúsági központ fellendítésére számtalan ötletet láttam, és kellő  mennyiségű motivációt kaptam a folytatáshoz. 
A másik, számomra fontos szempont ezalatt a 3 nap alatt nyelvtudásom fejlesztése volt.  A német nyelvben már jártas vagyok, azonban az angol még elég új volt számomra. A tanulmányút segített ebben, sikerült egy olyan szintre eljutnom, amikor már  magabiztosan használom a nyelvet, és ki tudom fejezni véleményemet egy olyan idegennyelven, amit csak nemrég kezdtem el tanulni.

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó