Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Towards Collaborative Practice (TCP) Forum on “Digital and Social Innovation for Social Inclusion

Helyszín:Ioannina, Görögország
Képzés (-tól -ig) 2022.12.05. - 2022.12.09.

Írta: Galambos Katalin

Azzal a céllal és motivációval jelentkeztem és vettem részt a Fórumon, hogy szeretnék megismerkedni olyan személyekkel, szervezetekkel és megismerni olyan ígértes gyakorlatokat, amelyek a társadalmi vállalkozások, a társadalmi innováció területén jól működnek.

A Fórum azt hozta, amit vártam, nagyon sok kreatív, innovatív emberrel ismerkedtem meg számos országból, akikkel megbeszéltük, hogy egyeztetünk milyen közös projektet tervezhetünk, vagy milyen együttműködést látunk fontosnak annak érdekében, hogy a fiatalok bevonásával tervezve, a jelen kihívásaira, gondolva a jövő esetleges további kihívásaira egy élhetőbb, befogadó Európában és helyi közösségekben éljünk. Az esemény láthatóvá tette, hogy sok olyan szereplője van az Erasmus+ közösségének, akikben benne van a potenciál és a közös gondolkodások rengeteg hasznos kezdeményezést indíthatnak el. A szervezők által használt, csoportos foglalkozásokat szervező eszközök kifejezetten támogatták az esemény célját és hasznosítható technikákat hoztam haza.

A kutatóközpont (iASK, Kőszeg), ahol dolgozom nyitott további együttműködésekre, közös konferenciák szervezésére, projektek indítására, amihez számos lehetőséget adott az esemény. Fontos, hogy a nemzetközi partnerségek mellett rávilágított a Fórum olyan hazai partnerekre, akikkel talán nem találkoztam volna más platformon.    

Képek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó