Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Elindult az új Erasmus+ honlap!

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+
Közzétéve: 2021.06.10. 14:13
elindult_az_uj_erasmus_honlap__2383.png

Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen

Az erasmusplusz.hu egy friss arculattal rendelkező, felhasználóbarát, könnyen navigálható oldal, ahol a látogatók az Erasmus+ 2021-2027-es programszakaszával kapcsolatos információkról tájékozódhatnak. 

Legfrissebb híreinken kívül megtalálható a honlapon az új Erasmus+ program pályázati útmutatójapályázati felhívása, valamint a napokban megjelent pályázati űrlapok is. Emellett az új programszakasz bevezetését támogató pályázati információs rendezvényeinkről is tájékoztatást nyújtunk.

A 2014-2020 közötti programszakaszhoz kapcsolódó pályázati információk továbbra is a tka.hu honlapon találhatók, az ifjúsági szektor esetében pedig az eplusifjusag.hu weboldalon.

Az új honlap tartalmát folyamatosan frissítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni a legújabb információkért. Reméljük, hogy a megújult felület kellemes felhasználói élményt nyújt a látogatóknak!

megjelenés dátuma: 04.09.
frisstíve: 06.10.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó