Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Elindult az új Erasmus+ honlap!

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+
Közzétéve: 2021.04.09. 14:13
elindult_az_uj_erasmus_honlap__2383.png

Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen

Az erasmusplusz.hu egy friss arculattal rendelkező, felhasználóbarát, könnyen navigálható oldal, ahol a látogatók az Erasmus+ 2021-2027-es programszakaszával kapcsolatos információkról tájékozódhatnak. 

Legfrissebb híreinken kívül megtalálható a honlapon az új Erasmus+ program pályázati útmutatójapályázati felhívása, valamint a napokban megjelent pályázati űrlapok is. Emellett az új programszakasz bevezetését támogató pályázati információs rendezvényeinkről is tájékoztatást nyújtunk.

A 2014-2020 közötti programszakaszhoz kapcsolódó pályázati információk továbbra is a tka.hu honlapon találhatók, az ifjúsági szektor esetében pedig az eplusifjusag.hu weboldalon.

Az új honlap tartalmát folyamatosan frissítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni a legújabb információkért. Reméljük, hogy a megújult felület kellemes felhasználói élményt nyújt a látogatóknak!

Kapcsolódó hírek

top
Érkezik az új Erasmus+ és Szolidaritási Testület! webinárium felvételek
Visszanézhetők az új programszakaszt bemutató webináriumok.
top
Változás a centralizált pályázatok határidejében!
Ez az Erasmus+ Sport pályázatok beadási határidejét is érinti.
top
Magyarországon élő külföldiek is regisztrálhatnak oltásra
A Magyarországon élő, TAJ-számmal nem rendelkező külföldiek is regisztrálhatnak koronavírus oltásra.
top
Idén is lesz Európai Ifjúsági Hét!
Május 24-30. között Európa-szerte ünneplik az ifjúság hetét. A hét szlogenje: Our future in our hands – Kezünkben a jövőnk!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó