Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

A 2015-ös Európai Sporthéthez kapcsolódó beadási határidők

Kategória: : Pályázat
Cimkék: sport, pályázat
Közzétéve: 2014.10.25. 16:06
uj_sport_palyazati_kiiras_az_europai_bizottsagnal_5107.png

A sportesemények szervezésére és az együttműködési partnerségekre 2015. január 22-ig lehet pályázni.

Az Európai Sporthét célja a testmozgás és a sport népszerűsítése az Európai Unió országaiban. A 2015 szeptemberében megvalósuló egy hetes rendezvénysorozat során különböző, sporttal kapcsolatos események kerülnek megszervezésre, amelyet az Európai Bizottság koordinál.


Az Erasmus+ pályázaton belül a szervezetek az Európai Sporthét során megrendezendő non-profit sporteseményekre, valamint a kezdeményezést támogató együttműködési partnerségekre pályázhatnak. Mindkét esetben a pályázatok beadási határideje: 2015. január 22.


A Sport kategória pályázatai központi (brüsszeli) beadásúak, ezeket az Európai Bizottság Végrehajtó Ügynöksége (EACEA) kezeli.


További információ az Európai Sporthétről
 

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó