ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Pályázati útmutató


Az eusolidaritycorps.hu oldalon az Európai Szolidaritási Testület 2018-2020 közötti szakaszára vonatkozó információk találhatók. A program 2021-2027 közötti szakaszáról a május közepén induló, új honlapunkon (szolidaritasitestulet.hu) lehet majd tájékozódni.

Addig is a 2021-2027-es időszakról szóló fontosabb információkat összeszedtük az alábbi hírekben:

Pályázati útmutató, felhívások

Pályázati űrlapok

Videó a program újdonságait bemutató webináriumunkról

 

A pályázati feltételek részleteit a pályázati útmutató tartalmazza. Az Európai Szolidaritási Testület pályázati útmutatói az alábbi linkeken érhetőek el. Mivel a Pályázati útmutató tartalma évről-évre változik, azt tanácsoljuk pályázóinknak, hogy mindig a beadott projektjüknek megfelelő verziót nézzék.

2018   2019   2020

Magyar nyelvű pályázati útmutató: 

2020

A hivatalos pályázati felhívások az alábbi linkeken találhatóak:

2018   2019   2020 

Tájékoztató Európai Szolidaritási Testület pályázók részére.

Információs levél Európai Szolidaritási Testületben pályázóknak


Havonta elküldjük a Szolidaritási Testülettel kapcsolatos legfontosabb híreket, változásokat, praktikus információkat, amelyek egyaránt hasznosak lehetnek aktív pályázóknak és Minőségi Tanúsítvánnyal rendelkezőknek.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó