Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Indul a Time to Move kampány

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.10.03. 09:20
indul_a_time_to_move_kampany_9834.png

Több mint 20 ország, köztük Magyarország részvétel számos izgalmas program valósul meg a Time to Move kampány keretében.

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez, és választ kapsz a kérdéseidre!

Októberben egy egész hónapon keresztül Európa-szerte több száz Time to Move esemény keretében kaphatnak információkat a fiatalok a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. Több mint 20 ország, köztük Magyarország részvétel számos izgalmas program valósul meg az Eurodesk hálózat szervezésében. 

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Time to Move kampány, amelyben több mint 20 ország Eurodesk információs szakemberei működnek együtt. A több száz esemény között tájékoztató előadás, flashmob vagy rockkoncert egyaránt előfordul, a sokszínű online és offline programok célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, utazási információkat. A legtöbb esemény ingyenes, de néhol regisztráció szükséges.

A timetomove.info kampányhonlapon interaktív térkép segít a tájékozódásban arról, hogy mikor hol milyen esemény valósul meg. Azoknak, akik nem tudnak részt venni a programokon, a weboldal számos hasznos információt, linket kínál aktuális európai mobilitási lehetőségekről négy kategória szerint: tanulás, önkéntesség, gyakornokság, utazás.

A kampányt közösségi média tevékenység is támogatja az Eurodesk európai és magyarországi Facebook oldalán. A fiatalok a #timetomove2016 hashtag használatával csatlakozhatnak a kampányhoz. 

 

Segíts Alexnek - játék

Idén egy interaktív online játék is társul a kampányhoz, amelynek célja, hogy Alex – egy képzeletbeli fiatal mobilitási lehetőséghez jusson. A játék során a fiataloknak különféle kérdések megválaszolásával jutnak el a megoldásig.  A játékban a timetomove.info oldalon keresztül lehet részt venniA helye válaszokat beküldők között egy iPad mini kerül kisorsolásra. A játék 2016 október 1-jén indul. A játékban 13-30 év közötti fiatalok vehetnek részt a 34 Eurodesk tagország bármelyikéből.   

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
top
Pár kattintásra az ifjúságbarát önkormányzattól!
Események és eszközök a fiatalok aktív társadalmi részvételéért.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó