Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

START+ Információs Fesztivál

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.07.06. 10:37
start_informacios_fesztival_6642.png

Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!

Fiatalokkal dolgozol, és szívesen valósítanál meg projekteket nemformális módszerekkel? Érdekel a helyi közösség vagy az ifjúsági munka fejlesztése? Úgy gondolod, szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? Ha készen állsz, hogy minderre választ kapj, irány a START+ Információs Fesztivál!

Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak és indítsd a tervezést velünk!

Információs webinárium sorozatunkon bemutatjuk az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeit. Ismerd meg a pályázati rendszereket, tedd fel kérdéseidet a nemzeti iroda munkatársainak és oszd meg velünk ötleteidet!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

Mire számíthatsz? Az előadások során megismerheted a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit; az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait; valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok. Csatlakozz a tematikus beszélgetésekhez, hogy megtudd, melyik pályázati forma lenne szervezetednek a leginkább megfelelő.

Időpont: 2020. augusztus 10-13.

Helyszín: Zoom

Részletek és regisztráció augusztus 3. éjfélig az alábbi felületen!

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó